The 2-Minute Rule for تصفیه روغن سوخته

بهترین گریس مخصوص بلبرینگ ۲۵۰ گرمی گریس نسوز بلبرینگ چرخ

- برای جذب کردن نا خالصی‌هایی که در روغن وجود دارد می‌توانید از خاک‌های خاص رنگبری استفاده کنید.

تصفیه روغن موتور سوخته

راه اندازی فست فود سیب زمینی انتخاب بهترین چرخ گوشت صنعتی بهترین اسنک ساز صنعتی بهترین سرخ کن صنعتی بهترین اسپرسوساز صنعتی

معمولا این نوع دستگاه‌ها برای تصفیه روغن‌های خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از دستگاه‌هایی که ویژه روغن‌های خوراکی است می‌توانید خیلی از روغن‌های خوراکی مثل روغن کنجد، زیتون و ... را تصفیه کنید و یک روغن شفاف و خاص داشته باشید.

در اين مرحله ابتدا روغن تقطير شده با مخلوطی از اسيد سولفوريک و اسيد استيک به نسبت ٢درصد وزنی روغن شستشو داده شده تا ترکيبات گوگردی و بودار موجود در روغن حذف شده و نهايتا” روغن با حلال معدنی استخراج شده و باقیمانده پسماندها و ترکيبات رنگی در اين مرحله از روغن جدا می‌گردد.

تصفیه کننده‌های گریز از مرکز یا سانتریفیوژال: این تصفیه کننده‌ها از نیروی گریز از مرکز برای جداسازی ذرات جامد و آب از روغن استفاده می‌کنند. روغن به یک کاسه یا دیسک چرخان وارد می‌شود و نیروی گریز از مرکز باعث می‌شود آلاینده‌های سنگین‌تر پایین نشسته در حالی که روغن تمیز از بالا تخلیه شود. تصفیه‌کننده‌های روغن گریز از مرکز را می‌توان برای روغن‌هایی با ویسکوزیته‌های مختلف، روغن‌های هیدرولیک و حتی برای روغن‌های روان‌کننده نیز استفاده کرد.

مخازن ذخیره سازی (مواد اولیه ، میانی ، افزودنی‌ها و محصولات)

سوخت تقطیری صنعتی: این محصول می‌تواند بعنوان سوخت جایگزین یا سوخت سبک در بویلرها یا هیترهای شعله‌ای صنعتی مورد استفاده here قرار گیرد.

خواص و مضرات روغن هسته انگور خواص روغن کلزا از نظر طب سنتی مضرات روغن رازیانه روغن آرگان روغن شاهدانه تفاوت روغن و چربی تشخیص روغن خوراکی خالص و ناخالص نتیجه آزمایش روغن زیتون خوراکی روغن نباتی از چه چیزی درست می شود؟ دسته بندی روغن های گیاهی/ارگانیک فواید روغن های ارگانیک فواید روغن های گیاهی برای پوست روش تشخیص روغن پالم و عوارض مصرف پالم روغن نارگیل خواص انواع روغن آیا روغن جامد خراب میشود؟ چگونه روغن زیتون اصل را تشخیص دهیم؟ روغنگیری از هسته آلبالو روغن پالم چیست؟ روغن گیری از کرم لارو سرباز

فسفاتید زدایی روغن: اولین مرحله پالایش روغن حذف فسفاتید ها از ترکیب آن ها می باشد. این مرحله با استفاده از آب، اسید فسفریک و اسید سیتریک انجام می شود. در این مرحله ابتدا روغن گرم می شود و با نسبت مشخصی از آب مخلوط می شود، پس از آن فسفاتید ها به دلیل خاصیت جذب آب بالایی که دارند از حالت محلول خارج شده و از روغن جدا می شوند.

اما ارزش این آسفالت زیاد است و می‌توان از آن بخوبی استفاده و دارای ارزش اقتصادی بالای می‌باشد.

تمامی حقوق این سایت متعلق به بازرگانی اوستا صنعت است. اوستا صنعت در زمینه فروش روانکارهای صنعتی، دیزلی و موتوری فعالیت می‌کند. از آنجا که وب‌سایتی جامع در زمینه روانکارهای روغنی، دیزلی و صنعتی تهیه کرده‌ایم، همچنین به قوانین کپی‌لفت بیش از کپی‌رایت اعتقاد داریم، بنابراین استفاده از تمامی اطلاعات این وب‌سایت آزاد و بلامانع است.

سلام اطلاعات بسیار خوب و کاربردی بود. جالبه دستگاه تصفیه روغن نیرونماد هم دقیقا همین فرآیند عملیاتی می کنه

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *